Ieder evenement inspireert. Ieder uitje roept nieuwe ideeën op. Ieder buitenlands gezelschap stelt zijn eigen vragen.

Dat levert telkens leuk en spannend nieuws op:

Haring proeven met de Prominente Proevers

Met een nieuwe mediapartner kunnen wij van de Prominente Proevers het land in voor de eerlijke smaaktest op het gebied van haring. Vraag het je eigen visboer en je weet direct hoe de vork aan de steel zit. Of nog beter, hoe de haring aan de staart zit.

Interview:

De AD haringsmaaktest wordt al decennia lang aangestuurd door de groothandel in vis Atlantic, daar zit een luchtje aan. En dat is zachtjes uitgedrukt, luistert u maar naar het interview van Een Vandaag van Art Rooijakers.

…altijd van De Partij.

Running Dinner

Wilt u ook nog deelnemen aan zo’n leuk running programma, nu ook in de winter beschikbaar. Wij leiden u rond door uw stad naar keuze en van plaatselijk museum naar de lokale visboer voor een haring, oester of kibbeling. Natuurlijk serveren we daar een glaasje Corenwyn bij en vervolgen wij de reis per rondvaartsloep over de grachten.

All on board

Aan boord met drinks and bites zetten wij u vervolgens af bij een restaurant voor het voorgerecht. Onze gids brengt u verder door de stad voor een bezoek aan het laatste restaurant met hoofd- en nagerecht. Mogelijkheden in diverse Hollandse steden, vraagt u maar.

De combinatie van wandelen, eten en drinken onder begeleiding van een van onze gidsen

 

Step ‘m erin

Het jaarlijkse dispuut-uitje van Atalanta daalde dit jaar af tot een groot hoogtepunt: de diepste parkeergarage van de wereld! Deze bevindt zich in Leiden.

Met een shotje voor vertrek, een tussenstopje hier en daar, draaien de meiden in duizelingwekkende vaart naar 22 meter diepte. Onder zeeniveau, ook dat nog! Een kleine versnapering voor wat extra energie op de bodem van deze parkeerput alvorens de reis naar boven weer aanvaardt werd. Want… what goes up, must come down, ehhhhh, andersom natuurlijk. Of stapte men toch stiekem de lift in?

 

Prominente Proevers aan de haring

De Leidse haringsmaaktest komt er weer aan. Met een gevarieerd deelnemersveld met oud gedienden en verrassend, de Spar uit Oegstgeest. Volgens directeur Peter de Jong bieden zij kwaliteit op alle producten en durft hij de uitdaging aan in de Leidse regio.

Winnaars en prominenten van een vorige editie

De prijs van de haringsmaaktest 2017 zal onder toeziend oog van de notaris, dit jaar worden uitgereikt door Emile Jaensch

Zonder commentaar

“Beste Marcus,

Via deze mail wil ik je nog even bedanken voor de leuke steptocht in Leiden.

Voordat we begonnen waren er best wat reisagenten die er na een dag zitten niet zoveel zin in hadden maar het weer, de lengte van de tour en jouw enthousiasme heeft eraan bijgedragen dat iedereen het heel erg leuk vond.

We hebben vervolgens een goede presentatie gehad en heerlijk gegeten… een geslaagde avond dus!

Het was dus een groot succes,

Bedankt en wellicht tot een volgende keer partij

Met vriendelijke groet,

Marja Bouwmeester”